Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Šuti, bolje ti je'

Ancelotti odgovorio Piqueu, a Pepe tvrdi da je penal – bio?!

Na kontroverzan su način nogometaši madridskog Reala došli do pobjede kod Elchea, u ogledu 6. kola Primere. Uz dva pogotka Cristiana Ronalda Real je slavio kod novog prvoligaša 2-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Onaj drugi pogodak Real Madrid je postigao u šestoj minuti sudačke nadoknade i to poslije dosuđenog jedanaesterca koji je bio poklon suca Muniza. Naime, ostaje prilično jasno da je Pepe prevario suca, simulirao prekršaj i tako omogućio Cristianu Ronaldu da postane junakom ovog ogleda.

>> VIDEO: Real pobijedio nakon poklonjenog penala u 96. minuti!

>> Brzo stigla reakcija iz Barcelone: 'Komedija na utakmici Reala'

Inače, tijekom te utakmice na Twitteru se javio Gerard Pique, igrač Barcelone, koji je napisao da je u tijeku "komedija na utakmici", aludirajući na suca Cesara Munisa Fernandeza koji je, dakle, prilično pomagao Realu.

''Njemu bi bilo bolje da šuti i da se posveti svom poslu, a to je igranje nogometa'', rekao je o Piqueu trener Reala Carlo Ancelotti, te je dodao:

''Ne znam što bih rekao o jedanaestercu. S moje pozicije se stvarno ne vidi lijepo ono što se događa u šesnaestercu. Inače, pitao sam Pepea i on mi je rekao da je bio penal. Vjerujem mu, što drugo.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider