Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Nogomet
tužan kraj

"Ovo nikada nisam doživio, treba pomoći mladima jer ne želim da ovo više ikad dožive"

Hrvatski pivot jako žali za teškim porazom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što je susretu posljednjeg kola drugog kruga izgubila od Danske sa 26:38 (15:17).

Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar. Hrvatska je doživjela debakl protiv svjetskih prvaka Danaca i jedan od najtežih poraza u povijesti i završila 15. na svijetu.

Što mislite, tko je kriv za loš nastup Hrvatske na SP-u?

Ukupno glasova:

Nakon utakmice igrači su bili jako tužni, a pred kameru HRS-a stao je Željko Musa, junak Hrvatske na Euru 2020. kada je zabio gol za finale.

gol expired Červar: "Ovo nije neuspjeh. Neću napustiti rukomet, djelujem staro, ali glava mi radi. Poželim ja stati u obranu" divider

''Ja se u ime cijele ekipe želim ispričati, za ovaj turnir i utakmicu danas. Nismo bili pravi, šteta pogotovo zbog rezultata prošle godine jer nismo nastavili u tom smjeru. Teško je i treba izvući pouke, treba pomoći mladim igračima da ovo više nikad ne dožive, ja to nisam nikad doživio, a eto, ne želim njima da ponovno dožive'', iskren je hrvatski pivot.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider