Tenis
SPORTOVI
Tenis
Treće izdanje

VIDEO Čilić izuzetno zadovoljan radom zaklade: ''Srce mi je puno kada vidim da sredstva odu u prave ruke''

Treće izdanje Gem, set, Hrvatska održava se u Zadru pod okriljem humanitarne zaklade našeg Marina Čilića.

Treće izdanje Gem, set, Hrvatska održava se u Zadru pod okriljem humanitarne zaklade našeg Marina Čilića.

Sva sredstva će ići za školu u Stankovcima koja nema sportske dvorane, a djeca moraju nastavu tjelesne i zdravstvene kulture održavati u improviziranim uvjetima.

Prije početka samog sportsko-humanitarne manifestacije javio se našim novinarima Marin Čilić.

Ivan Ljubičić VIDEO Legenda ravno iz Wimbledona stigla na spektakl u Zadru: "Vidim da ste upalili grijanje" divider

''Kada sam pokrenuo zakladu, ideja je bila napraviti nešto da sustavno funkcionira i da kroz godine, svi mi sportaši, pokušavamo pomagati u humanitarnim akcijama. Ideja je bila napraviti zakladu i da to postane nekako tradicionalno i da zajednica pomaže iz godine u godinu'', kazao je Međugorac.

''Definitivno nisam očekivao da će ovoliko narasti ovaj lijepi projekt i lijepa priča i da ćemo se mi sportaši okupljati u tolikom broju'', ponosno je rekao.

U Petrinji je bilo posebno emotivno za Marina

Treće je ovo izdanje Gem, set, Hrvatska, koja su iskustva iz prijašnja dva izdanja i što je izgrađeno sa sredstvima?

Ivan Perišić i Mate Pavić VIDEO Perišić-manija se nastavlja na drugom kraju svijeta: Pogledajte što su mu hajdukovci poručili divider

''Prvo je izadnje bilo 2019. na Šalati, drugo 2021. u Petrinji gdje je stvarno bilo emocionalno nakon potresa. Stvarno je bilo posebno. Evo, Ivan je bio na Šalati, osjetio je kompetitivnost svih sportaša'', našalio se Čilić, pa dodao:

''Od svih sredstava izgrađena su četiri sportska igrališta. Jedno u Tordincima, iza toga u Grubišnom Polju i od 2021. godine Petrinja i Hrvatska Kostajnica. Prije par tjedana sam posjetio školu u Petrinji, djeca se igraju na igralištu od jutra do sutra kao što se kaže. Osamsto učenika broji ta škola, stvarno mi je srce veliko kada vidim da se koristi igralište i da su sredstva otišla u prave ruke'', zaključio je Marin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider