Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Iznad svih...

Španjolski gigant želi Juranovića, ali njega zasad ne zanima: "Rekao sam agentu da mi ne prosljeđuje ponude"

Gigant Barcelona želi Josipa Juranovića, ali on ne želi ni slušati ponude dok traje Svjetskog prvenstvo u Katru. Iznad svih - Hrvatska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Hrvatske priprema se za utakmicu protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru, a u kampu Vatrenih jedno od najtraženijih imena je Josip Juranović.

Desni bek Celtica sjajan je na ovom Mundijalu, a njegova partija protiv Brazila postala je predmet internetske sprdnje. Jasno, na račun Brazilaca, osobito Viniciusa Juniora kojeg je Jura spremio u džep na toj utakmici. A kad netko tako zaveže napadača Real Madrida, mora biti zanimljiv njegovom velikom rivalu Barceloni.

Juranović i Petković Petković: "Malo mi je nedostajalo da napustim pripreme i odem na finale u Moskvu", Juranović: "Luka i Broz su sigurniji od banke" divider

Barcelona ga želi

Španjolski Fichajes prenosi da je za Juranovića zainteresirana Barcelona. Jedan od najvećih klubova svijeta želi dovesti „najboljeg beka Mundijala“, kako mnogi tepaju Juranoviću, međutim on zasad odmahuje rukom jer dok traje SP:

"Ne želim ni čuti za sve te ponude dok traje turnir u Katru. Rekao sam svom agentu da mi niti ne govori za njih, pričat ćemo o tome kad za to bude vrijeme, trenutačno sam fokusiran isključivo na Hrvatsku“, rekao je Juranović u utorak pred novinarima na službenoj konferenciji za medije HNS-a.

Mario Mandžukić i Josip Juranović Vatreni koji ima filmsku priču: Sele ga u Premier ligu, a zezancije na račun Brazila su hit divider

Barcina primarna meta bio je Unitedov Diogo Dalot, međutim United ne želi dati portugalskog reprezentativca pa su se Katalonci prebacili na braniča Celtica. Škoti su se već pokrili na toj poziciji dovevši novog igrača pa je Juranovićev odlazak praktički već amortiziran.

Celtic se već pripremio za transfer

Njegov transfer u novu sredinu već u siječnju vrlo je izvjestan i čini se kako bi se obitelj Juranović uskoro mogla preseliti puno južnije u Kataloniju.

Josip Juranović i Vinicius Juranović ga pospremio u džep: Pogledajte kako se internet sprda s Viniciusom divider

Pojedini premierligaši i Atletico Madrid su se navodno također raspitivali, no nisu bili spremni isplatiti odštetu koju je Celtic tražio. Prema Transfermarktu njegova je vrijednost procijenjena na 6.5 milijuna eura, ali po završetku turnira u Katru mogao bi vrijediti još toliko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider