Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hvale ih

Rukometaši zapanjili susjede: "Hrvati su razbili, uništili, rasturili Španjolce. Otpuhali su ih usred Mannheima"

Hrvatski rukometaši su oduševili igrom protiv Španjolske u skupini B na Euru 2024.

Hrvatska - Španjolska (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Moćna predstava hrvatskih rukometaša protiv Španjolske (39:29) na otvaranju Europskog prvenstva glasno je odjeknula u susjedstvu.

"Moćni Hrvati uništili Furiju", piše srpski Mozzart pa u tekstu dodaje da Španjolci nisu opravdali ulogu favorita na utakmici u Mannheimu:

"Iako se radi o velikim rivalima i reprezentacijama koje su protekle dva desetljeća često odlučivale borbe za medalje na najvećim natjecanjima, Španjolska je derbi grupe B dočekala kao favorit, ali to nije dokazala... Ne samo da nije dokazala, već je doživjela pravi debakl protiv momčadi Gorana Perkovica, koja je bila jednostavno nezaustavljiva".

Hrvatska rukometna reprezentacija Rukometni mediji: "Možda nisu Kauboji, ali ovakva Hrvatska odavno nije viđena" divider

Također, Mozzart dodaje da su "strašni bivši Kauboji otpuhali Furiju u Mannheimu".

B92 pak piše da je najveći dojam ostavila Hrvatska "koja je u derbiju deklasirala službeno treću reprezentaciju na svijetu. Španjolci su vidjeli moć selekcije naših susjeda koja je već do poluvremena nagovijestila u kojem pravcu će se kretati ova utakmica".

Vedran Zrnić analizira za gol.hr utakmice rukometnog SP-a Ne sjećam se ovakve utakmice u rukometu, Duvnjak je nešto šapnuo Perkovcu divider

"Rukometaši Hrvatske rasturili favoriziranu Španjolsku na startu Europskog prvenstva", piše Klix.ba.

"Ljepotica dosadašnjeg dijela prvenstva: Čudesna Hrvatska razbila favoriziranu Španjolsku", stoji u naslovu SportSport.ba.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider