Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nevjerojatan potez

Srbi slave španjolskog junaka: "Zvijezda Novog Beograda pokosila je hrvatski san. Ubio ih u pojam"

Alvaro Granados, član srpskog kluba Novi Beograd, zabio je gol za pobjedu Španjolske u finalu Eura.

Alvaro Granados (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

U posljednjoj četvrtini finalnog dvoboja Europskog vaterpolskog prvenstva, koji se igrao u Zagrebu, Hrvatska je protiv Španjolske propustila priliku da osvoji drugo europsko zlato u nizu.

Samo 48 sekundi prije kraja ukazao se Alvaro Granados, koji je nevjerojatnim pogotkom donio prednost Španjolcima od 11:10 i prvo europsko zlato u povijesti.

Granadasov potez za povijest španjolskog vaterpola brzinom munje proširio se društvenim mrežama, ali i srpskim medijima jer se radi o članu vaterpolskog kluba Novi Beograd.

Španjolska vaterpolska reprezentacija Španjolci se naslađuju: "Revanš! Nož u trbuh Hrvatske! Ovo su uspjeli samo nogometaši" divider

"Gol zvijezde Novog Beograda donio Španjolskoj europsku titulu", stoji u naslovu portala Nova.rs, koji dodaje da je Granados postigao spektakularan gol za pobjedu u posljednjoj minuti koji je rastužio Hrvatsku.

"Ovako je Granados ušutkao Zagreb – najljepšim golom na Europskom prvenstvu: Vaterpolist Novog Beograda ostavio Hrvatsku bez zlata", piše Kurir.

Hrvatska - Španjolska Hrvatska izgubila finale i osvojila srebro na Euru: Barakude ispustile naslov u nevjerojatnoj završnici! divider

"Zlatna šrauba Granadosa! Hrvati ostali bez titule, Španjolska kao prvak Europe ide u Pariz", piše Mozzart Sport, koji se posebno osvrnuo na španjolskog vaterpolista:

"Najbolji šuter današnjice velemajstorski je pokosio hrvatski san o trećem usponu na krov Europe. Pozlatila se šrauba asa Novog Beograda. Odredio je novog prvaka, ubio u pojam Hrvatsku i konačno donio Španjolskoj europsko zlato. Potez za sva vremena."

Informer pak piše da je nakon Granadosova pogotka "nastao muk u Zagrebu".

Vijesti s Europskog prvenstva u vaterpolu 2024. pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog vaterpola - TELEMACH HRVATSKA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider