Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sve zbog dočeka

Slavni Hrvat opleo po Gradu Zagrebu: "Mene je sram! Ispričavam se izborniku Ivici Tucku"

Dubravko Šimenc na Facebooku je poslao jasnu poruku.

Robert Prosinečki i Dubravko Šimenc (Foto: Josip Moler/Cropix)

Hrvatski vaterpolisti u subotu su postali prvaci svijeta na prvenstvu u Dohi. Slavne Barakude u nedjelju su stigle u Zagreb, a kod dolaska – iznenađenje.

Trofejnim vaterpolistima Grad Zagreb nije priredio doček na glavnom trgu pa je danas glavno pitanje u državi vezano za doček.

Stvar će malo popraviti organizirani dočeci u Splitu i Dubrovniku, no glavni je grad podbacio. Toga je svjestan i Dubravko Šimenc, trofejni hrvatski vaterpolist.

Ivica Tucak i Tomislav Tomašević Tomašević primio hrvatske vaterpoliste nakon osvajanja zlata i dodijelio im priznanje divider

Šimenc je na Facebooku poslao jasnu poruku.

''Kao rođeni Zagrepčanin, a tek onda kao bivši vaterpolist, reprezentativac, olimpijac, ispričavam se izborniku Ivici Tucku, njegovu stožeru, svim igračima i predsjedniku HVS-a na sramotnom činu Grada Zagreba, glavnog grada svih Hrvatica i Hrvata, u domovini i dijaspori, na ignoriranju organizacije dočeka povodom dočeka svjetskih vaterpolskih prvaka iz Dohe. Mene je sram! Zar vam nije žao tih dečki? Možda samo sanjam ružni san ili...'', napisao je Šimenc.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider