Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Velika fešta na Kvarneru

Rijeka već proslavila jedan naslov prvaka: Sopić i društvo zaradili ovacije

HMNK Rijeka je bez poraza osigurala plasman u SuperSport HMNL.

Željko Sopić i igrači Rijeke (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Rijeka je već proslavila jednu titulu, a to je plasman HMNK Rijeke u elitni razred hrvatskog futsala, i to na dominatan način!

Dok su sve oči usmjerene prema HNL-u gdje nas tek očekuje napeta završnica borbe za naslov prvaka, na parketima 1. HMNL je sve riješeno! Riječani su suvereno osvojili naslov prvaka, bez poraza, sa 44 osvojena boda i gol-razlikom 85:31 u 16 odigranih susreta. Do kraja prvenstva su ostala još dva kola, no više ih nitko ne može dostići.

U sklopu velike fešte Riječani su odigrali prijateljski susret protiv Doboveca (2:2), na tribinama se okupilo tisuću gledatelja, a među njima su bili trener Rijeke Željko Sopić i nekolicina igrača trenutno vodeće momčadi HNL-a.

Sopić i društvo su zaradili veliki pljesak okupljenih navijača, piše Novi list, a u dvorani na Trsatu je uslijedila velika fešta nakon remija protiv višestrukog slovenskog prvaka u futsalu.

Nažalost, prije nekoliko tjedana HMNK Rijeka je došla u fokus javnosti zbog sramotnog vrijeđanja Marka Livaje na utakmici protiv Universitasa i Kup utakmici protiv Šibenika 1983.

Kad je službeni spiker pustio pjesmu "Freed from desire", dvoranom se prolomilo gnjusno vrijeđanje Livaje.

Alvaro Morata Španjolski napadač biranim riječima o Hrvatskoj: ''Imate taj natjecateljski gen, neće biti lako na Euru'' divider

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider