Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ponosan na sina

Maro Bijač, otac Marka Bijača za Dnevnik Nove TV: "Barakudama treba pripremiti doček"

Maro Bijač podijelio je svoje dojmove nakon što je Hrvatska postala svjetski prvak u vaterpolu.

Iz hrvatskog hrama vaterpola, bazena dubrovačkog Juga, javila se reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić koja je porazgovarala s Marom Bijačem, ocem vratara Barakuda Marka Bijača.

"Vrlo teško sam proživio ovu utakmicu, nije bilo ovoliko nervoze i neizvjesnosti nije davno bilo, iako je bilo napeto i protiv Francuske u polufinalu", rekao je Maro Bijač.

Je li se čuo sa sinom?

"Čuo sam se s Markom preko poruka, ja sam isto igrao vaterpolo pa znam što je to, lakše mi je bilo igrati 10 puta nego gledati. Posijedio sam do pola, a da smo izgubili, posijedio bih cijeli."

Marco Del Lungo Sramota organizatora Svjetskog prvenstva: Hrvatska uzela zlato, ali nijednu pojedinačnu nagradu!? divider

Htio je naglasiti:

"Njima je najteže, vi biste trebali doći vidjeti te treninge, to je dva-tri puta dnevno. Ovo je nevjerojatno da se u ovako kratkom roku održavaju Europsko i Svjetsko prvenstvo."

Može li Hrvatska uzeti zlato i u Parizu?

"Teško je reći hoćemo li osvojiti zlato na Olimpijskim igrama, ali tu smo, među pet-šest reprezentacija. Nadam se da hoćemo."

Ivica Tucak Svjetski prvak Tucak presretan: "Ovo je moja životna matura, a sad želim olimpijsko zlato" divider

Hoće li se pripremati kakav doček Dubrovčanima iz redova Barakuda?

"Ne znam, ja pretpostavljam da hoće jer uvijek kad nešto osvoje pripremi se nekakav doček. Međutim, doček se treba pripremiti u Zagrebu, za svih 15 igrača i cijeli stručni stožer."

Dodjela zlata Barakudama Zlato oko vrata i ponos do neba: Pogledajte kako je prošla dodjela medalja Barakudama divider

Hrvatski vaterpolisti - prvaci svijeta Mala, a tako moćna Hrvatska: Svjetsko zlato ukupno je 17. medalja Barakuda divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider