Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
četiri poraza u pet dvoboja

Barakude protiv Italije za polufinale: Ne leže nam nikako!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija saznala je ime suparnika u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva koje se igra u Budimpešti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski vaterpolisti igrat će u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u utorak u Budimpešti protiv Talijana koji su u doigravanju u nedjelju očekivano svladali Kazahstan s 12-7 (3-1, 2-1, 4-1, 3-4).

Po tri gola za "Settebello" postigli su Renzuto Iodice i Mirarchi, a po dva Di Fulvio i Bodegas, dok je na vratima prve minute odradio čuveni Tempesti.

Talijani su kao drugoplasirani u skupini s domaćinom Mađarskom morali razigravati za četvrtinale, dok je Hrvatska izravno ušla među osam najboljih kao pobjednik skupine.

Hrvatska za Italiju u posljednjih godinu i pol dana nema lijeka. U posljednjih pet dvoboja Talijani su slavili u četiri, a Barakude su slavile tek u skupini Olimpijskih igara prošlog ljeta. Posljednju utakmicu igrali su prije točno mjesec dana kada je Italija slavila u polufinalu Svjetske lige boljim izvođenjem peteraca 9:7.

U prvoj utakmici doigravanja Australija je deklasirala Brazil s 8-3 i u četvrtfinalu osigurala dvoboj sa olimpijskim prvacima Srbima. Večeras se još sastaju Grčka i Japan te Španjolska i Rusija.

Četvrtfinale (25. srpnja):

Crna Gora – Grčka/Japan
Italija – Španjolska/Rusija
Srbija – Australija
Hrvatska – Italija
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider