Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Boji se za život

Buntićeva supruga ispričala potresne detalje: "Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta"

Slučaj iz Bosne i Hercegovine sve je ostavio bez riječi.

Denis Buntić u hrvatskom dresu (Foto: Dragan Matic/Cropix)

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić uhićen je zbog nasilja u obitelji i posjedovanja velike količine oružja. Općinski sud u Ljubuškom odbio je pritvoriti Buntića, što je duboko razočaralo njegovu suprugu.

Klara Buntić, supruga bivšeg rukometnog reprezentativca, prepričala je detalje slučaja koji je sve potresao:

"Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovu mjestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola", kazala je Buntićeva supruga Klara za Bljesak info pa dodala:

"Da je bilo koji drugi sud bio, Livno, Mostar, Široki Brijeg, to bi bilo osuđeno. To su četiri zolje, automati, bombe, kalašnjikovi, to je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, on bi mene ubio. Odlučio je ubiti me, okrenuo se samo na sekundu, što sam ja iskoristila za bijeg kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta".

Prepričala potresne detalje napada

Otkrila je da se napad dogodio u ranim jutarnjim satima:

"Tukao me, a kad se okrenuo, kad je valjda tražio predmet da me dokrajči, pobjegla sam. Bila sam na podu, mlatio me u leđa i trticu. Pobjegla sam kroz balkon i nazvala zajedničkog prijatelja. Htjela sam Denisu reći da ću na fin način otići i uzeti stvari, a on mi je rekao neka dođe moj brat, razbit će i njega. Nakon te prijetnje sam nazvala policiju

Trebalo im je malo duže da dođu, čula sam neki pucanj i vrisak. Mislila sam da je ubio naše dijete, odsjekle su mi se noge. Ljudi su me kupili s poda, samo sam čekala da dođe policija. Ne znam gdje je pucao, ne znam što je bilo", otkrila je u razgovoru za 24 sata pa dodala da je Buntić u policijskoj upravi napuhao preko 2 promila. 

Supruga strahuje za vlastiti život

Razočarana je odlukom suda u Ljubuškom, ali nada se da će pod pritiskom javnosti doći do promjene suda, a samim time i odluke:

"On je na kavi, a učinio je monstruozno djelo", kazala je pa dodala da nasilje trpi već nekoliko godina.

"On ima 160 kilograma, a ja 50. Nemoguće je da se čovjek obrani, da čovjek stane i postavi se. Kad u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovjek."

Tvrdi da su joj nakon prijave kazali da će Buntić biti u zatvoru minimalno pet, šest mjeseci, no vrlo brzo je pušten na slobodu. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider