Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju
Nogomet
Šok u Torinu

VIDEO Zvijezda Juventusa uhvatila se za prsa i briznula u plač: Liječnici su odmah dotrčali u pomoć

Wojciech Szczcesny, vratar Juventusa, sve je zabrinuo na utakmici Europske lige protiv Sportinga.

Wojciech Szczesny (Foto: Afp)

Nogometaši Juventusa minimalnim su rezultatom svladali Sporting u prvom četvrtfinalnom susretu Europske lige, ali sve je postalo nevažno onog trenutka, kada je Wojciech Szczesny u suzama napustio travnjak, držeći se za prsa.

U 41. minuti dvoboja zvijezda torinskog sastava osjetila je da nešto nije u redu. Primio se za prsa, osjetio da otkucaji srca nisu uobičajeni i briznuo u plač. To je zabrinulo njegove suigrače, koji su odmah pozvali liječničku ekipu u pomoć.

Luka Modrić i Vinicius Junior Real se klanja Modriću: Suigrač želi biti kao on, direktor ga nazvao legendom svjetskog nogometa divider

Nakon što su ga suigrači i liječnici umirili, poljski vratar napustio je travnjak, a ekspresno je i odradio dodatne pretrage na stadionu.  Povećan broj otkucaja srca i otežano disanje za vratara Juventusa, ali rezultat elektrokardiograma bio je negativan.

Testovi su, dakle, pokazali da je, srećom, sve u redu, ali ništa se ne želi prepustiti slučaju. Obavit će poljski vratar tijekom današnjeg dana dodatne pretrage kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo.

"Bio sam zabrinut, nisam mogao disati, ali sada je sve u redu. Testovi su potvrdili da nema problema", kazao je Szczesny nakon susreta.

Izlazak poljskog vratara s travnjaka možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider