Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko se tome nadao?

Zlatan Ibrahimović objavio ime novog kluba i šokirao apsolutno sve!

Zlatan Ibrahimović vraća se u Švedsku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović objavio je na svojim društvenim mrežama ime novog kluba. Malo je reći da su svi ostali šokirani nakon što je objavio svoj povratak u Švedsku, točnije Hammarby.

gol expired Objava na Instagramu koja je potvrdila sjajno raspoloženje u redovima Dinama divider

Riječ je o trećeplasiranom sastavu švedske lige, koji će iduće sezone zaigrati u kvalifikacijama za Europsku ligu. Hammarby je bio na korak do naslova prvaka, ali je u konačnici Djurgarden osvojio titulu s bodom prednosti ispred Malmoa i Hammarbyja. 

Mnogi su mislili da će se Ibra vratiti u Malmö, u kojem je započeo svoju karijeru, no to se ipak neće dogoditi. Vraća li se u Švedsku u igračkoj ili nekoj drugoj funkciji, to ćemo tek vidjeti, ali poznavajući Ibru, očekujemo da će njegov oproštaj od nogometa biti spektakularan u stilu: 

Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Glasnogovornica Crvene zvezde opet ukrala predstavu: Riječi igrača i trenera u drugom planu divider

"Dragi nogometu, nema na čemu."

Ibrahimović je početkom studenog završio svoju avanturu u MLS-u, gdje je nosio dres Los Angeles Galaxyja. Prethodno je nosio dresove Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a i Manchester Uniteda. 

Hammarby će biti jubilarni 10. klub u Zlatanovoj nevjerojatnoj nogometnoj karijeri. 

gol expired Liverpool će u 24 sata odigrati dvije utakmice na dva kontinenta: Redsi love trofej koji im nedostaje divider

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider