Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovacije za luku

Zidane još jednom naglasio koliko je Modrić važan za Real

Uvjerljivu pobjedu upisao je Real Madrid kod solidnog Eibara, a još je jednu dobru utakmicu odigrao hrvatski kapetan Luka Modrić

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener europskog prvaka Real Madrida, Zinedine Zidane, pohvalio je u subotu hrvatskog kapetana Luku Modrića koji se vratio na teren nakon pauze od jedne utakmice, te s kojim će u utorak u Napulju tražiti prolaz u četvrtfinale Lige prvaka. Real je bez Cristiana Ronalda, Garetha Balea i Alvara Morate slavio s 4:1.

"Zadovoljan sam njime i znam da nam je Luka fundamentalan. Zna kada mora ubrzati igru, zna kada ju treba zaustaviti, zna što treba napraviti da momčad igra dobro. Dobro upravlja utakmicom", izjavio je Zidane na novinskoj konferenciji u Eibaru gdje je jedan novinar upitao o aplauzu kojeg je vezni igrač dobio na baskijskom stadionu.

"To jest neuobičajeno, ne događa se često na protivničkom terenu", rekao je Francuz i napomenuo kako je Modrić veliki profesionalac na terenu i izvan njega.

"To ne kažem samo ja nego i suigrači", dodao je.

Real Madrid je u subotu pobijedio u gostima Eibar s 4-1 nakon što je u srijedu doma remizirao 3-3 s Las Palmasom. Tu je utakmicu Modrić ostao na klupi jer ga je Zidane odmarao. U Eibaru je izašao u 71. minuti kada ga je zamijenio drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

U utorak Real Madrid u Napulju igra uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka gdje brani 3-1 iz prve utakmice.

"Čeka nas izuzetno važna utakmica u utorak, moramo se sada odmoriti, i početi misliti na taj idući susret", izjavio je Zidane
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider