Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav šaljivdžija

Napad Leicestera nije mu zadao puno posla, pa je odlučio pomoći pokositi travu nakon pobjede Redsa

Virgil van Dijk poznat je kao veliki šaljivdžija u momčadi Liverpoola, a to je dokazao i nakon velike pobjede u derbiju Premierlige protiv Leicestera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Virgil van Dijk najbolji je obrambeni igrač današnjice. On je ponovno bio neprelazan u novoj pobjedi Liverpoola (4:0), koji suvereno gazi prema prvoj tituli prvaka Engleske nakon čak 30 godina čekanja.

Redsi su s čak 4:0 slavili kod Leicestera, drugoplasirane momčadi engleske Premierlige, i svoju prednost na prvenstvenoj ljestvici povećali na nestvarnih 13 bodova uz utakmicu manje od Lisica, odnosno 14 bodova prednosti u odnosu na branitelja naslova Manchester City.

gol expired Rakitić najavio oproštaj od reprezentacije: ''Već neko vrijeme nisam razgovarao s Dalićem, nije me zvao'' divider

Leicester u konačnici nijednom nije zapucao u okvir vratiju Alissona Beckera, a velike zasluge za to idu obrani Redsa, posebno stoperu Van Dijku. Kako očito nije imao prenapornu večer, Nizozemac je nakon pobjede odlučio pomoći osobi za održavanje travnjaka da ga pokosi.

Van Dijk mu je prišao, zajedno s njim primio kosilicu, ali je ubrzo odustao ili dobio zabranu od zaposlenika Leicestera, koji je zasigurno bio ljutit na kompletnu momčad Liverpoola s obzirom na težak poraz koji je nanijela njegovoj ekipi.

U svakom slučaju zanimljiva scena na samom kraju derbija 19. kola engleske Premierlige.

gol expired Brazilac zagolicao maštu navijača: Neymar, Messi i Suarez ponovno na okupu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider