Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vatrena završnica

VIDEO Tek je stigao u novi klub i već je izazvao incident: Icardi se zakačio s BiH reprezentativcem

Mauro Icardi debitirao je za momčad Galatasarayja protiv Konyaspora.

Mauro Icardi (Foto: Afp)

Nogometaši Galatasarayja slavili su protiv Konyaspora s 2:1 u susretu 7. kola turske Super lige, a za istanbulski sastav debitiralo je i veliko pojačanje Mauro Icardi.

Argentinac je ušao u igru u 62. minuti dvoboja, ali nije mu dugo trebalo da napravi probleme. U prvoj minuti sudačke nadoknade zaradio je žuti karton jer se sukobio s gostujućim vratarom i reprezentativcem BiH, Ibrahimom Šehićem.

Tražio je Lucas Torreira kontakt u kaznenom prostoru, na što je Šehić poludio, a Icardi je odmah krenuo u obranu svog suigrača. Nekoliko je puta rukama odgurnuo vratara Konayspora i izazvao pravi kaos na terenu.

Srećom, prepirka nije dugo trajala, sve se brzo smirilo, a sudac je podijelio žute kartone Icardiju i Šehiću.

Incident s utakmice možete vidjeti OVDJE.

Wanda šokirala turski klub svojim zahtjevima

Podsjetimo, Icardi je stigao na jednogodišnju posudbu u redove turskog velikana iz PSG-a, a ponovno je njegova odabranica i menadžerica Wanda Icardi sve šokirala svojim zahtjevima.

Pred čelnike turskog kluba stavila je papir sa šest zahtjeva. 

Tražila je vozača za svojeg supruga, koji mu mora biti na raspolaganju 24 sata dnevno, također neće vozikati okolo samo njega, nego isto vrijedi za nju i njihovu djecu.

Uz to, Galatasaray je morao osigurati privatnog kuhara za Icardija i njegovu obitelj, a kad su na tapetu stigli pregovori o mjestu prebivališta, bila je posebno raspoložena.

Vrlovka Kamanje VIDEO Poplave uništile teren i prostorije hrvatskog niželigaša: "Sve je uništeno, voda je stigla do prozora" divider

Tražila je da kuća u kojoj budu živjeli mora imati maksimalno osiguranje i mora zadovoljavati sve ostale njezine zahtjeve, ali o tom potom jer će najprije neko vrijeme živjeti u hotelu.

Wanda je tražila da se njoj i ostatku obitelji plaća hotelska soba sve dok ne pronađu kuću, odnosno dok kuća za koju se na koncu odluče ne bude spremna za njihovo useljenje.

Klub je dužan pronaći školu za njihovu djecu, a škola koju odaberu mora biti najsigurnija u Istanbulu. Za kraj je tražila da njoj i klincima osiguraju osiguranje koje će ih pratiti u stopu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider