Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljivo društvo

VIDEO Snimka rasplamsala maštu navijača: Pogledajte s kim Perišić igra odbojku na pijesku

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić na radaru je turskog Fenerbahčea.

Ivan Perišić (Foto: Sports Digitale/Platforma X)

Ivan Perišić na izlaznim je vratima Tottenhama. Ako se može vjerovati pisanju engleskih medija, hrvatski nogometni reprezentativac s dolaskom novog trenera Angea Postecogloua našao se na listi za otpis.

Grčki stručnjak i bivši trener Celtica želi napraviti čistku u svlačionici, riješiti se nekolicine zvijezda i napraviti mjesta za nove igrače, a među njima je i Vatreni koji ima još godinu dana ugovora s londonskim klubom.

Vatreni je među Pijetlove stigao prošlog ljeta, kao velika želja Antonia Contea, s kojim je sjajno surađivao u milanskom Interu, no mandat talijanskog trenera na klupi Tottenhama bio je za zaborav. Otkaz je dobio već u ožujke ove godine, a momčad je sezonu okončala na osmom mjestu. 

Domagoj Vida Domagoj Vida tužio televizijskog komentatora zbog sramotnih uvreda: Odluka suda sve šokirala divider

Nakon završnice Lige nacija Perišić je otišao na odmor i trenutačno se priprema za novu sezonu. Tako su ga na odmoru uhvatili ni manje ni više nego u društvu turskih zvijezda.

Na Twitteru je osvanula snimka kako igra odbojku na pijesku u društvu umirovljenih zvijezdi Arde Turana i Emrea Belozoglua te nogometaša Fenerbahcea Irfana Kahvecija.

Odion Ighalo VIDEO Bivši rival Vatrenih šokiran luksuzom u kakvom se ide na gostovanje u Saudijskoj Arabiji: Putuju avionom od 173 milijuna funti divider

"Žute hlačice, je li to poruka?" komentirao je jedan od navijača Fenerbahcea, čije su tradicionalne boje žuta i crna.

Budući da se Perišić našao na radaru turskog doprvaka Fenerbahcea, mnogi su to protumačili kao znak da se nešto događa. U turskim medijima može se pročitati da je doprvak zainteresiran za Vatrenog, no velika je prepreka njegov ugovor u londonskom klubu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider