Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naoružani kao da idu u rat

VIDEO Pojavila se dosad neviđena snimka BBB-a u Ateni: Policajci su hodali iza njih i snimali ih!?

Grčki mediji neprestano objavljuju nove informacije vezane uz krvavi pir koji se dogodio u Ateni.

BBB u Ateni (Foto: Screenshot)

U grčkim medijima pojavio se još jedan video vezan uz sukob koji se dogodio u ponedjeljak navečer ispred AEK-ova stadiona, a koji prikazuje veliku skupinu Bad Blue Boysa.

"U videodokumentu koji je objavio dnevnik Star jasno se vidi put više od 100 ubojica prema okolici stadiona", napisao je grčki eleftherostypos na čijoj stranici možete vidjeti tu snimku.

Isti portal u naslov je, između ostalog, napisao: "Ovo je udarni odred koji je posijao smrt."

Ono što je najnevjerojatnije u cijeloj ovoj priči je da su iza pripadnika BBB-a bili policajci, njih nekoliko, koji su ih i snimali kamerom. Kako su Boysi uspjeli izmaknuti pažnji grčke policije i zašto ta policijska pratnja nije alarmirala svoje kolege odmah čim su vidjeli tako veliku i naoružanu skupinu ljudi - to je u ovom trenutku još uvijek misterij.

"Poput uvježbane vojske napredovali su tiho, da ih se ne primijeti, i u pravom trenutku su udarili svim ratnim oružjem koje su posjedovali", piše ovaj portal.

"Grčke vlasti su putem Nacionalnog ureda za nogomet (NFIP) zatražile od nadležnih policijskih tijela Hrvatske da budu obaviještene o namjerama gostujućih navijača i njihovom mogućem dolasku u Grčku. Dobili su informacije da "dovoljan broj navijača Dinama planira doći u Atenu". Neki su uzeli AirBnB smještaj, a neki su bili u domovima navijača Panathinaikosa i u uredima na jednoj adresi", pišu Grci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider