Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Duga je noć

Najnovije informacije iz Atene: "Policija je oprezna, pojavila se informacija da će navijači AEK-a krenuti u odmazdu“

Za Dnevnik Nove TV iz Atene se javio Marko Šepat s novim informacijama…

U Ateni se večeras igra susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka između Panathinaikosa i francuskog Marseillea i to je utakmica visokog rizika, bez gostujućih navijača na tribinama.

Orao ispred stadiona AEK-a u Ateni Oglasio se otac ubijenog navijača: "Želim se prvo pozdraviti sa svojim sinom, a onda ću reći više o svemu" divider

Grčki mediji kalkulirali su kako bi i francuski navijači ipak mogli doći i strahovalo se od crnog scenarija. Idemo sada do Atene gdje je naš Marko Šepat, koji je spomenuo mogućnost dolaska francuskih navijača, koje su tvoje informacije?

„Spomenuli smo tu mogućnost koja se jučer pojavila u navijačkim krugova, ali odmah smo rekli da je teško povjerovati kako će se navijači iz Francuske, Njemačke, Italije i drugih zemalja tako brzo organizirati i ući u zemlju. Uostalom, kontrolu su velike, ta utakmica između Panathinaikosa i Marseillea je počela. Puno je je policije po gradu, patrolnih kola i specijalnih vozila“, kazao je Šepat i nastavio:

Sofija Preljvukić, reporterka Dnevnika Nove TV Grci stigli u Split, reporterka Dnevnika Nove TV javila se s treninga Hajduka: "Policija ne želi otkriti plan" divider

„Prema našim informacijama, nitko od navijača Marseillea nije došao u Atenu, danas tu nije bilo nikakvih navijačkih izgreda. Naravno, Grci će biti oprezni što se tiče noći jer se pojavila informacija da će AEK-ovi navijači ići napasti navijače PAO-a, ali odmah moram reći da se to pojavilo na društvenim mrežama. Najavljeno je okupljanje navijača od 19:30 i onda idu u odmazdu. Rekli su da neće dirati žene i djecu, ali hoće sve ostale koji navijaju za PAO."

Jurica Jurjević, HNS Prijete li sankcije UEFA-e? "I Dinamo i Hajduk i HNS bit će pod posebnim povećalom" divider

"Međutim, čisto sumnjam da bi navijačke skupine najavljivale takve stvari javno, previše su dobro organizirani i lukavi da bi policiji otkrili što namjeravaju. To je očito plod nečije bujne mašte. Stadion PAO-a nalazi se preko policijske postaje u koju su pritvoreni pripadnici BBB-a. Oni su jutros odvedeni pred sud, koji je nekih tri kilometra odavde. Nema nekih novih informacija, sigurno je samo da će konačnu odluku donijeti sudac istrage i da bi do nedjelje trebala biti poznata, koliko će njih ostati u pritvori i hoće li se neki moći braniti sa slobode“, zaključio je reporter Dnevnika Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider