Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodne scene

VIDEO Izbili neredi nakon utakmice Dinama i Rijeke: Letjele boce, baklje...

Neugodne scene nakon utakmice Dinama i Rijeke.

Neredi nakon utakmice Dinama i Rijeke (Foto: GOL.hr)

Nakon utakmice Dinama i Rijeke (1:0) izbili su neredi na parkingu iza južne tribine maksimirskog stadiona.

Sukob je izbio između Armade i domaćih navijača koji su bili smješteni na terasi obližnjeg kafića u blizini tramvajskog okretišta Borongaj. Poletjele su boce, baklje i ostali predmeti, a jake policijske snage su pokušale smiriti situaciju.

Navodno su malobrojni Bad Blue Boysi pokušali napasti Armadu, koja im je uzvratila, a uskoro je krenulo međusobno "raketiranje" bocama i bakljama, a policija je intervenirala i smirila situaciju.

Nastala je samo materijalna šteta

Dodajmo kako se Policijska uprava zagrebačka oglasila nakon nemilih scena, a pukom srećom nitko nije ozlijeđen, zabilježena je samo materijalna šteta:

"U tijeku razilaska navijača nakon odigrane utakmice na okretištu Borongaj spriječen je sukob navijača domaćeg i gostujućeg kluba na način da su policijski službenici uporabili sredstva prisile palice i sredstvo sa nadražujućom tvari prema više osoba radi odbijanja napada, te tako napetu atmosferu koja je mogla prijeći u konkretni sukob spriječili.

Neredi nakon utakmice Dinama i Rijeke Policija se oglasila nakon nereda na Maksimiru: Privedeno 11 osoba, pronađeno 110 komada pirotehnike divider

Nakon stavljanja situacije pod kontrolu dio gostujućih navijača prepraćeno je na vlak koji je krenuo prema Rijeci a u isto vrijeme je prepraćeno oko 300 osobnih vozila i 40 kombi vozila s gostujućim navijačima. U navedenom nije bilo ozlijeđenih policijskih službenika kao ni navijača već je samo nastala materijalna šteta na gelenderima koju su prouzročili navijači", stoji u priopćenju policije.


@tubusgad #dinamo #bbb #hooligans #fyp #foryou #viral ♬ original sound - Tubus gad

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider