Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKO JE TO FULAO?

VIDEO Perišićeva genijalnost i promašaj koji će možda presuditi prvaka: Pogledajte ključni trenutak derbija

Rijeka je u nedjeljnu večer žestoko slavila, ali sve im je mogao pokvariti Aleksandar Trajkovski.

Detalj s utakmice Rijeka - Hajduk (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Pobjedom Rijeke u Jadranskom derbiju utrka za prvaka Hrvatske postala je bitka dvaju klubova. Iako se još prije nekoliko kola vjerovalo da bismo mogli imati troboj sve do kraja, Hajdukova tri ligaška poraza u nizu izbacila su Splićane iz ozbiljnih kombinacija.

Joe Kinnear i Vinnie Jones Preminuo Joe Kinnear, trener najluđe momčadi u novijoj povijesti nogometa divider

Posljednja šansa bilo im je gostovanje na Rujevici, gdje su Bijeli odigrali vrlo slabo te do same završnice susreta bez prave prilike.

Perišić ušao pa pokazao tko je i što je

Ono što su imali u završnici bilo je zasluga Ivana Perišića, koji je odlučio odraditi svoj HNL debi. Ivan je imao jedan krasan pokušaj iz voleja, kad mu lopta nije dobra sjela, a da jest, imali bi kandidaturu za gol sezone.

No još je bolje bilo ono što je napravio nešto prije toga, u 76. minuti, samo dvije minuta nakon što je ušao u igru.

Mislav Karoglan i Filip Uremović Pojavila se priča da je Uremović pogodio zaštitara bocom u glavu, on tvrdi da ne zna o čemu se radi divider

Perišić je u svom stilu odradio posao na lijevoj strani, a onda je uputio milimetarski precizan centaršut na Aleksandra Trajkovskog, koji naoko nije imao težak posao poslati loptu u mrežu.

No njegov udarac glavom otišao je pored gola, a Perišićev izraz lica govori o tome što je on mislio nakon asistencije koju je poslao.

To bi na kraju mogao biti ključni promašaj za cijelu sezonu, a kako je izgledao, pogledajte klikom na video ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider