Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čarobna privlačnost

Pogledajte kako je velika zvijezda zinula od čuda na travnjaku Santiago Bernabeua: Kad te Real želi…

Napoli je u utorak stigao u Madrid te je unatoč obavljenom treningu u Italiji obavio uobičajeno upoznavanje terena i stadiona Santiago Bernabeua. Victor Osimhen bio je najviše impresioniran...

Victor Osimhen (Foto: Afp)

Napoli večeras gostuje u Madridu protiv Reala u Ligi prvaka, a jučer je obavio razgledavanje velebnog Santiago Bernabeua.

PSG - Newcastle VIDEO Englezi bjesne zbog spornog penala, Ivan Bebek bio je u VAR sobi: "Ovo je smijurija" divider

Victor Osimhen bio je vidno zadivljen luksuzno obnovljenim stadionom Kraljevskog kluba. Španjolski mediji pišu da je doslovce rastvorio oči i zinuo od čuda dok se šetao travnjakom Bernabeau. Slično su reagirali i ostali igrači Napolija.

Osimhen zinuo od čuda na travnjaku Santiago Bernabeua

Mnogi su sve snimali mobitelima. To je ta čarobna privlačnost Real Madrida i njegova Bernabeua. Oduvijek gordo zvuči! 

Video pogledajte OVDJE.

Nigerijski napadač najveća je zvijezda Napolija, a samim time i jedna od najvećih opasnosti u momčadi Waltera Mazzarija. Napolijeva napadača želi pola Europe, a među njima je i Real, koji ga je želio dovesti odmah nakon što je Karim Benzema otišao u Saudijsku Arabiju, no odbila su ga visoka potraživanja prvaka Italije.

Možda je gledao novi dom

Osimhen je demonstrirao sliku vrlo sličnu onoj koju je prije nekoliko sezona ostavio Kylian Mbappe. Francuz je također bio zadivljen mitskim stadionom Real Madrida, tada još neobnovljenim. Nigerijac je otvorenih usta gledao prema krovu, tribinama, ložama, travnjaku…

Njegove geste lica sve su govorile. Bio je impresioniran onime što vidi, a kako neće biti kada je Real uložio čak milijardu eura u obnovu stadiona. Možda je razmišljao o tome da bi to mogao biti njegov novi dom.

Ako Real ne uspije dovesti Mbappea, to je lako moguće, pogotovo ako Nigerijac večeras odigra veliku partiju i ostavi dobar dojam na Florentina Pereza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider