Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAŽALOST, OČEKIVANO

Verbalni rat na tribinama: Armada i Torcida izmjenjivale gnjusne poruke

Kao što se moglo i očekivati, pripadnice navijačkih skupina Rijeke i Hajduka dobro su se pripremili za verbalni rat.

Armada i Torcida (Foto: Ante Čizmić / Cropix)

Jadranski derbi ponudio je u svom prvom poluvremenu dozu uzbudljivog nogometa, a uzbudljivo je bilo i na tribina. Nažalost, ne i baš korektno, budući da su navijačke skupine odabrale repertoar kojim ciljaju na one druge, više nego na podršku vlastitoj momčadi.

"Ubij tovara" ili neke blaže verzije iste rečenice, već je nekako standardni usklik s tribina stadiona gdje Hajduk gostuje, pa tako nije bilo iznimke niti na Rujevici.

"Šugava Rijeko, smrdljivi grade, pobit ću pola tvoje Armade. Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini Rijeko ima još vrba", poruka je kojom je Torcida uzvratila, politički vrlo nekorektna.

Torcida otpjevala novu poruku Riječanima

Navijači gostiju ovog su puta uglazbili i zapjevali poruku koju su ranije prikazali na transparentu.

"Od Vežice do Lovrana sve je puno muslimana, od Kantride do Turnića sve su djeca Popa Đujić", nova je pjesma usmjerena Riječanima.

Bilo je tu još standardnih uzvika međusobnog vrijeđanja, ali nije da je to nešto što nismo očekivali. Nažalost, tako nešto se u ovakvoj situaciji, kad je napetost čak i veća nego inače, a obje ekipa se nalaze u samom vrhu prvenstvene ljestvice, jednostavno neizbježno.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider