Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
U velikoj je formi

Loše vijesti za Dalića: Velika uzdanica Vatrenih stiže na okupljanje, ali još nije siguran za Tursku

Hrvatska je na sve više muka uoči ogleda s Turskom, koji ćete moći gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

Ozljedama prorijeđena Hrvatska sprema se za Tursku u kvalifikacijama za Euro, a sljedeći ispit Vatrenih, koji ćete moći pratiti u prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV, djeluje sve teži kako se bliži okupljanje.

Po jedan Latviji u Rijeci. Odlučujući Armeniji u Erevanu. I u zadnja tri kola Bundeslige redom je Andrej Kramarić zabijao Kölnu, Unionu i Borussiji. Reprezentativna devetka u opasnoj je formi, ali uoči gostovanja Hoffenheima kod Werdera za Zlatka Dalića stižu loše vijesti.

Turska VIDEO Neugodan poraz u Osijeku: Hrvatska izgubila od Turske u borbi za Euro! divider

"Postoji još jedna loša vijest, a to je da Andrej Kramarić još nije počeo s treninzima ovog tjedna te je zbog ozljede bedra upitan za subotu", rekao je Pellegrino Matarazzo, trener Hoffenheima.

Prema napisima njemačkih medija, Krama još uvijek vuče ozljedu zadnje lože, zbog koje je i zamijenjen potkraj susreta s Borussijom prošlog petka. Iz HNS-a su nam potvrdili kako će Andrej ipak u ponedjeljak doći na okupljanje Vatrenih, a zatim će se odlučiti kakvo je njegovo zdravstveno stanje i hoće li biti spreman za dvoboje s Turskom i Walesom.

Zlatko Dalić Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv: Na okupljanje stiže veznjak iz Serie A divider

Spreman će zato biti kapetan Luka Modrić, o čijem je statusu u Realu ponovno na današnjoj presici govorio Carlo Ancelotti. Na pitanje hoće li Luka otići iz Reala nazimu, dao je nedvosmislen odgovor.

"Apsolutno sam uvjeren da Modrić neće otići u siječnju. On smatra da je važan igrač za momčad i mi mislimo isto to. On je vrlo važan igrač za nas. On ne želi otići i mi smo vrlo sretni zbog toga."

Dominik Livaković Fenerbahče dugo pratio Livakovića, predsjednik otkrio što je presudilo: Iskoristili su situaciju divider

Potencijalni Kramarićev izostanak Daliću bi pak još teže pao jer na Tursku i Wales mora bez Petkovića i Perišića, a pitanje je hoće li ozljedu zaliječiti i Luka Ivanušec.

Poziv je naknadno dobio Nikola Moro, a Kramarićevom ozljedom otvara se mjesto u napadu za Marka Livaju i Petra Musu.

Aaron Ramsey Wales ostao bez kapetana za utakmicu protiv Hrvatske divider

"Kažu, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Tu bih izdvojio Pašalića, koji uvijek dobro odigra čak i kad igra desno krilo, učinkovit je. Vidjet ćemo što se događa s napadačem, je li Musa taj koji uskače, s obzirom na to da dobiva određenu minutažu u Benfici, dobro igra," kaže Aljoša Vojnović, stručni komentator Nove TV.

S druge strane, Dalića može veseliti situacija s dvije najvažnije obrambene poluge - Livaković se odlično snašao u Turskoj, a što tek reći o Gvardiolovim partijama u Cityju?

Hrvatska nogometna reprezentacija Dalić ima velikih problema: S kime će napasti Turke? Livaji velika šansa, a tko umjesto Perišića!? divider

"Mislim da se i Guardiola mora suzdržavati s količinom hvalospjeva na Joška jer sve ovo što je odigrao dosada je izvanserijski i mislim da se bez nekakvog pretjerivanja Joško pretvara možda i u najboljeg stopera na svijetu."

Prekrasna Opus Arena čeka Vatrene, a svima vama koji niste bili među onih 13 tisuća sretnika koji su došli do ulaznica, druženje zakazujemo za četvrtak od 20 sati uz izravan prijenos dvoboja s Turskom na Novoj TV i gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider