Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE JE MOGUĆE

Turski mediji tvrde: Spremna je bogata ponuda za Livakovića koju neće moći odbiti

Prema pisanju turskog Fotomaca, Saudijci neće pitati za cijenu kada je riječ o Livakoviću.

Dominik Livaković (Foto: Profimedia)

Dominik Livaković prošle je godine ostvario prvi inozemni transfer u karijeri. Golman Vatrenih potpisao je za Fenerbahče.

Iako su se mnogi za njega raspitivali, odlučio se za Tursku i nije pogriješio. Tamo je prvi golman i bori se za naslov prvaka države.

Njegove odlične predstave i dalje se prate u svijetu nogometa, no ima jedan klub koji ga silno želi. Riječ je o bogatom Al Nassru, klubu Cristiana Ronalda i Marcela Brozovića.

Taison protiv Dinama u Maksimiru PAOK-ova zvijezda poslala poruku uoči okršaja s Dinamom: "Svaki put kad nas sruše, ustajemo sve jači i jači" divider

Prema pisanju turskog Fotomaca, Saudijci neće pitati za cijenu, Livakoviću će naljeto ponuditi milijune i pravo bogatstvo. Nije poznat iznos ponude, no kada Saudijci plaćaju, sigurno je riječ o rekordima za nekoga golmana u današnjem svijetu nogometa.

Livaković trenutačno vrijedi 12 milijuna eura, a fokus mu je Europsko prvenstvo s Hrvatskom pa će tek onda razmišljati o eventualnom odlasku iz Turske, u kojoj ga navijači jako cijene.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider