Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri odletjeli

PAOK-ova zvijezda poslala poruku uoči okršaja s Dinamom: "Svaki put kad nas sruše, ustajemo sve jači i jači"

Momčad Dinama odletjela je za Solun, gdje je sutra čeka uzvratna utakmica s PAOK-om u osmini finala Konferencijske lige.

Taison protiv Dinama u Maksimiru (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

PAOK danas zatvara pripreme za sutrašnju utakmicu protiv zagrebačkog Dinama, a Razvan Lucescu i njegovi igrači sastat će se u 17:30 u trening-centru Nea Mesimvrij, na posljednjem treningu. Rumunjski trener još razmišlja o početnoj postavi.

Bruno Petković slavi pogodak protiv PAOK-a Postava Dinama za uzvrat s PAOK-om u Solunu: Jako važna utakmica za Zajeca i novu ekipu na vrhu divider

Giannis Michaelidis opet je na travnjaku, dok Joan Sastre i William Troost-Ekong rade terapije i program u teretani. Ivan Nasberg je izvan popisa, kao i Rafa Soares.

U 12:15 održat će se uobičajena press-konferencija na Toumbi, a okršaj s Dinamom najavit će Lucescu i Tomas Kenziora. Momčad hrvatskog prvaka odletjela je za Solun. Modri će imati trening na travnjaku Toumbe u 19 sati, dok će pola sata prije biti održana press-konferencija.

Utakmica se igra sutra u 18:45 i ne očekuje se pun stadion, koji ima kapacitet oko 30 tisuća mjesta.

Dino i Viktorija Rađa Jeste li ga pogledali? Dino Rađa daje poklon navijačima divider

U Solunu vlada dosta tmurna atmosfera nakon PAOK-ova dva uzastopna poraza. PAOK je prvo izgubio prošlog četvrtka od Dinama u Konferencijskoj ligi, a onda je popio gorku pilulu i u gradskom derbiju s Arisom, što ga je stajalo gubitka liderske pozicije na ljestvici grčkog prvenstva. AEK ga je preskočio za dva boda.

Grčki mediji dosta su kritični i priznaju da Crno-bijeli iz Soluna nisu u baš najboljem momentumu.

Igrači PAOK-a pokušavaju uvjeriti tamošnju javnost i navijače da ih ne treba otpisivati. Moral je pokušao podići Brazilac Taison objavom na društvenim mrežama:

"Svaki put kad nas sruše, ustajemo sve jači i jači. Nije važno koliko ćemo puta pasti, uvijek ćete nas vidjeti kako ustajemo", hrabri se 36-godišnji Brazilac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider