Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagorčali život Barci

Mogli su pokvariti Xavijev debi u Ligi prvaka, ali dogodilo se ovo: "Trideset godina sam trener, ali to još nisam vidio"

Trener Benfice osvrnuo se na Seferovićev promašaj u posljednjim sekundama susreta protiv Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Benfice mogli su sinoć šokirati Barcelonu u posljednjim sekundama susreta 5. kola Lige prvaka na Camp Nouu i preskočiti ih na tablici, ali švicarski reprezentativac Haris Seferović promašio je prazna vrata.

Nitko nije mogao vjerovati što je nogometaš bosanskohercegovačkih korijena promašio, a posebno trener Jorge Jesus, koji se od muke bacio na travnjak. Nakon utakmice bio je jednako razočaran, a promašaj je komentirao sljedećim riječima:

gol expired VIDEO Navijački portal tvrdi da je u obračunima u Barceloni sudjelovala i Torcida divider

"Benfica je bila jako dobra u defanzivi. Istina, Barcelona je imala jednu ili dvije šanse za postizanje pogotka, ali nisu imali šansu kao Benfica. I to u situaciji kada su vrata prazna. U trideset godina, koliko sam trener, nikad sam vidio da se tako nešto može dogoditi, ali se dogodilo", kazao je pa nastavio.

Nevjerojatan promašaj Seferovića možete vidjeti OVDJE.

"Toliko godina sam trener, ali nikad u životu nisam vidio da netko od mojih igrača može promašiti takvu priliku. To je gotovo pa nemoguće, ali to je nogomet. Pun je iznenađenja."

Međutim, Benfica još uvijek ima šansu preskočiti Barcelonu na tablici i tako ih poslati u nokaut fazu Europske lige. Pobijedi li u posljednjem kolu Dinamo Kijev na domaćem terenu, onda Barcelona mora pobijediti Bayern u u Münchenu. 

U slučaju da Benfica pobijedi, a Barcelona uzme samo bod na Allianz Areni, u prednosti je Benfica, koja je doma dobila Katalonce s 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider