Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traži ga bundesligaš

Dalićev kandidat i najveća domaća "selica" vraća se u Njemačku: Prelazi u 12. klub u karijeri

Antonio Čolak želja je Werder Bremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povremeni napadač Vatrenih Mirko Antonio Čolak, izvjesno je, uskoro bi mogao postati bivši napadač Glasgow Rangersa. Škotski mediji nedavno su objavili kako odlazi iz Škotske, a sad njemački pišu kako bi se mogao vratiti u Bundesligu jer ga želi Werder Bremen.

Bivši napadač Rijeke u Škotsku je stigao prošlo ljeto iz Malmoa, ali odlazi već poslije godinu dana. Iako je prvi dio sezone odradio dobro, zabijao i redovito igrao, u drugoj polovici je upao u probleme s ozljedama i nije se uspio izboriti za minutažu, a posljedično je pao i njegov učinak.

Antonio Mirko Čolak Povremeni hrvatski reprezentativac napušta klub: Iznenada završio na transfer listi i radi sljedeći korak u karijeri divider

Šef Rangersa Micahel Beale već je doveo Sama Lammersa iz Atalante kako bi zamijenio Kolumbijca Alfreda Morelosa, a navodno pregovara i s Cyrielom Dessersom iz Cremonesea kako bi popunio mjesto koje će isprazniti Čolakov odlazak.

Werderov Marvin Ducksch je u pregovorima sa saudijskom Al-Wehdom pa bi na njegovo mjesto mogao uskočiti Čolak. Transfer natrag u Njemačku bio bi samo logičan potez za njega jer je u karijeri već igrao za tamošnje Nürnberg, Hoffenheim, Kaiserslautern, Darmstadt i Ingolstadt.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider