Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradili neugodne ozljede

Glavobolja za Leku pred ključnu utakmicu sezone: Jedan branič otpao, a drugi je upitan

Finale Kupa između Hajduka i Šibenika na Rujevici igra se 24. svibnja.

Ivan Leko (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

 

Za četiri dana nogometaši Hajduka igraju ključnu utakmicu sezone, finale Kupa protiv Šibenika na Rujevici, a za tu utakmicu sigurno neće moći računati na Tonija Borevkovića. No tu nije kraj nevoljama.

Na ligaškom susretu kod Slaven Belupa, Ivan Leko je sredinom drugog poluvremena morao napraviti prisilnu zamjenu. Borevković je zaradio neugodnu ozljedu gležnja i šepajući je napustio teren u velikim bolovima, ali, kako to već biva, jedna nevolja nikad ne dolazi sama.

Pep Guardiola Ako osvoji trostruku krunu, Guardiola će napustiti Manchester City? divider

U sudačkoj nadoknadi susreta nova glavobolja za splitskog stratega, Chidozie Awaziem je također ozlijedio gležanj, ali je uspio nekako stisnuti zube i odraditi utakmicu do kraja.

Rigao je Leko vatru nakon susreta, bio je ljut kao pas, a kako i ne bi kada je napokon posložio obranu, koja šest utakmica u nizu nije primila pogodak, a onda se dogodilo ovo. Prema posljednjim prognozama Boreković sigurno neće igrati, Awaziem je upitan, a tko će li onda uskočiti u prvi sastav.

To će biti Ferro ili Luka Vušković, koji se nakon gotovo mjesec dana vratio u prvu momčad, a možda i jedan i drugi. Sve ovisi o tome hoće li Awaziem biti spreman za utakmicu...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider