Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali i kasnije

Težak udarac za Real uoči Bayerna: U Munchenu će biti na mukama

Obrana Reala u madridskom je derbiju izgubila vrlo važnog igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gradski derbi Madrida bio je razočaravajući za navijače Reala, jer je rival Atletico na kraju ipak uspio doći do boda te malo zaustaviti pohod momčadi Zinedinea Zidanea na prvi naslov prvaka nakon pet godina.

Razloga za zadovoljstvo dala im je pak Malaga koja je pobijedila Barcelonu te tako ''poništila'' ovaj mali posrtaj vodeće momčadi Primere.

No dan nakon ovih utakmica ipak Zidane ne može biti pretjerano zadovoljan. Nove brige zadao mu je pregled Pepea u bolnici koji je potvrdio ono čega su se bojali. Portugalac brazilskih korijena u sudaru je sa suigračem Tonijem Kroosom u 63. minuti derbija zaradio dvostruki lom rebara.

''Nakon pregleda Pepeu je dijagnosticiran dvostruki lom rebara. Došlo je do napuknuća sedmog i osmog rebra na lijevoj strani'', objavio je klub.

To znači kako će Pepe neko vrijeme pauzirati od nogometa, a kada znamo da je izvan stroja i Raphael Varane lako je zaključiti kako je Zidane u problemu. Pepea je jučer zamijenio Nacho i on će igrati u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna.

Kapetan Sergio Ramos morat će dobro komandirati obranom, jer Nacho nema kvalitetu Varanea ili Pepea, a u Munchenu ga u srijedu čeka opasna navala predvođena Lewandowskim, Robbenom, Riberyjem, Thiagom Alcantarom i ostalim sjajnim nogometašima momčadi Carla Ancelottija.

Travanj će biti pakleni mjesec za Real u kojem ga očekuju okršaji s Bayernom i Barcom, a bez Pepea odnosno s Nachom u prvih 11 neće biti u najboljem mogućem sastavu u najtežim utakmicama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider