Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MAGNET POKAZAO NAJGORE

Teška ozljeda ponajboljeg igrača Hajduka: Melnjaka čeka duga pauza

Dario Melnjak doživio je tešku ozljedu ligamenata koljena i za njega nema nogometa do proljeća.

Dario Melnjak (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

Hajduk je na dulje vrijeme ostao bez svog već neko vrijeme ponajboljeg igrača. Magnetska rezonanca koljena Darija Melnjaka potvrdila je one najgore slutnje. Prednji križni ligamenti su pokidani.

Prvobitno se mislilo da nije ništa ozbiljnije

Melnjak je ozljedu doživio u utakmici protiv Slaven Belupa, a nakon što je napustio igru odavao je dojam da se ipak nije dogodilo nešto ozbiljnije. Nažalost, idući je dan ponovno osjetio bol i odlučili su se današnjom pretragom provjeriti je li došlo do teže ozljede.

Joško Gvardiol u reprezentaciji Hrvatska ima dva predstavnika u izboru za Zlatnu loptu: Pogledajte koje je mjesto zauzeo naš stoper divider

Nažalost, došlo je do jedne od najtežih za nogometaše. Pokidao je prednje križnje ligamente, što uvjetuje operaciju, a onda i dugu pauzu. Melnjak bi tako izvan terena trebao izbivati minimalno šest mjeseci.

Težak udarac za Hajduk

Veliki je to udarac na ambicije Hajduka, koji najviše problema ima upravo na bočnim i krilnim pozicijama, gdje je upravo Melnjak jedan od igrača u koje su se uvijek mogli pouzdati. 

30-godišnji nogometaš rodom iz Varaždina u klub je došao 2021. godine, a dosad je odigrao 91 utakmicu. Postigao je 13 pogodaka, uz 11 asistencija, a zanimljivo je kako je pogađao u oba prošla finala Kupa, koja je Hajduk okrenio trofejem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider