Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Savršen tajming

VIDEO Bivši nogometaš Varteksa pomogao Stipiću i loptom s tribine prekinuo kontru suparnika

Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu drugu godinu zaredom donijeli su sreću Tomislavu Stipiću u finalu Latvijskog kupa.

Ponedjeljak je, a to znači da je vrijeme za najbolju analizu proteklog kola Supersport HNL-a, a nju možete pronaći gotovo svaki prvi dan u tjednu u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Ovaj put naši su voditelji uoči analize napravili mali intermeco, konkretno Mateo Pukšar i Ivan Ljubić, koji su proteklih nekoliko dana proveli u Latviji u gostima kod Tomislava Stipića. Svjedočili su finalu tamošnjeg kupa, koji je Stipićeva FC Riga uzela na penale protiv RFS-a.

U njihovom društvu na tribini bio je i bivši nogometaš Varteksa Borut Semler.

"Ovo je 70 i neka minuta, Riga vodi 1:0, a bivši nogometaš Varteksa iz 2008. godine Borut Semler čeka dobru priliku kako bi vratio loptu na travnjak jer mu je došla u ruke. I uspio je prekinuti kontru RFS-a“, nasmijao se Mateo.

Stipić je na koncu uspio osvojiti Kup drugu godinu zaredom i postao prvi hrvatski trener poslije Nike Kovača koji je to uspio na internacionalnoj sceni.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz 13. kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu večeras od 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider