Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BILO MU SMIJEŠNO

Srbi tvrde: Pep Guardiola prekinuo presicu u Beogradu nakon ovog pitanja

Manchester City pobijedio je Crvenu zvezdu u gostima.

Pep Guardiola (Foto: Afp)

Europski prvak Manchester City slavljenički je završio nastup u grupnoj fazi Lige prvaka i u ponedjeljak čeka ždrijeb osmine finala. Građani su u rezervnom sastavu pobijedili u Beogradu Crvenu zvezdu s 3:2 i tako srpski klub prikovali za samo dno ljestvice koje ne vodi u europsko proljeće.

Pep Guardiola nakon utakmice je normalno odradio press-konferenciju, no u jednom trenutku više nije imao strpljenja, pa je prekinuo novinarska pitanja. Kada su se odradile sve teme s utakmice, novinari su pitali Katalonca je li kao igrač na kraju karijere, dok je igrao u Kataru, bio na korak do potpisa za beogradski klub.

Joe Cole izvukao Bayern Posljednja Liga prvaka u ovom formatu: Evo kad je ždrijeb osmine finala i koji su termini divider

Tu je priču na dan utakmice izbacio Kurir, koji tvrdi da je transfer 2005. godine stopirao tadašnji prvi čovjek kluba Dragan Stojković Piksi.

''Ne sjećam se toga. Zbilja, ne sjećam se'', kratko je odgovorio Pep kroz smijeh.

Srpski mediji pišu da je Guardiola nakon toga naprasno napustio konferenciju za medije, a možda je to samo bio dojam prisutnih. Nije da ga je to pitanje previše uznemirilo, više ga je nasmijalo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider