Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promijenio ritam utakmice

Španjolci mu i dalje pišu hvalospjeve: "Modrić još zagorčava život onima koji misle da ne može"

Real je gubio od Cityja i činilo se kako ne može do lopte, ali tad je ušao Luka Modrić i promijenio utakmicu...

Galerija Luka Modrić Luka Modrić Luka Modrić Luka Modrić

Nogometaši Real Madrida i Manchester Cityja odigrali su spektakularnu utakmicu u uvodnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a završilo je bez pobjednika 3:3.

Malo je nedostajalo da Kraljevski klub ostane bez ičega na svom terenu, ali u tom trenutku ušao je Luka Modrić.

Micah Richards i Joško Gvardiol Gvardiol je davao intervju, a onda je bivša engleska zvijezda Cityja progovorila hrvatski divider

"Luka Modrić promijenio je utakmicu", piše u naslovu komentara na tiražnom Asu.

Autor teksta biranim riječima ističe kako hrvatski maestro "još zagorčava život svima koji misle da više nema goriva u njegovu spremniku za velike utakmice".

Luka Modrić Povratak Luke Modrića u Dinamo: "Ta priča već sad ima smisla, to je poanta" divider

"Ancelotti, koji ga je prijevremeno degradirao u rezervnog igrača, morao je povući njegovu kartu iz špila kad je situacija za njega i njegove počinjala izgledati sve lošije i lošije, a Luka je odgovorio kako samo on zna. Ušao je pri rezultatu 3:2 kad se činilo da Real Madrid ne može zadržati loptu, ali Luka Modrić igrao je kao banka - svaka lopta kod njega je bila u sefu, svako dodavanje investicija u bolju budućnost. Jedna takva započela je akciju iz koje je Valverde pogodio za izjednačenje."

Bernardo Silva i Joško Gvardiol Nije teško pogoditi tko je najbolji igrač fenomenalne utakmice Reala i Cityja! divider

"Promijenio je ritam utakmice zbog svoje kvalitete, liderskih osobina i karaktera. Jasno je da zbog godine proizvodnje i pregaženih kilometara mora dobiti poseban tretman i da mu neće biti lako započeti 70 posto utakmica u sezoni, ali ostaviti ga na klupi u ovako važnoj utakmici za Real Madrid nije pošteno i pametno", dodaju.

"Mnogi bi u ovakvoj situaciji spustili ruke, okrenuli se na petama i otišli po milijune u Saudijsku Arabiju, ali Modrić u svakom slučaju nije 'mnogi'", podvlače.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider