Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PONOS!

Nije teško pogoditi tko je najbolji igrač fenomenalne utakmice Reala i Cityja!

Iako je do samog susreta bio upitan za nastup. Joško Gvardiol na kraju je zaigrao, zabio prvijenac u dresu Cityja te je završio susret kao najbolje ocijenjeni igrač.

Bernardo Silva i Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Za vikend je nakon vrlo slabe partije uz lakšu ozljedu izašao na poluvremenu utakmice protiv Crystal Palacea.

Jučer ujutro nije trenirao te je bio upitan za današnji nastup, odnosno Pep Guardiola nije pokazivao znakove optimizma da bi mogao nastupiti.

Nismo ga očekivali u udarnom sastavu...

Unatoč tome svemu, Joško Gvardiol našao se u avionu za Madrid, a onda i u prvom sastavu Manchester Cityja za gostovanje kod Reala na Santiago Bernabeu stadionu u četvrtfinalu Lige prvaka.

I onda je odigrao svoju najbolju utakmicu u dresu prvaka Europe, kojem je u ljeto prošle godine u rekordnom transferu pristupio.

Osim što je Gvardiol postigao svoj prvi pogodak za Cityi to fantastičnim udarcem kojim je doveo svoju momčad u vodstvo 2:3, hrvatski reprezentativac je ukupno odigrao vrhunsku utakmicu.

...a on završio kao najbolji igrač utakmice

Završio je kao najbolje ocijenjeni igrač utakmice prema Sofascoreu. Dobio je za svoju večerašnju partiju ocjenu 7.8.

Joško je oduzeo četiri lopte, tri puta je presjekao dodavanje te dobio šest od deset duela. Svakako vrijedi spomenuti i fantastičnu loptu za Jacka Grealisha, nakon čega je došao prekršaj koji je doveo do prvog pogotka na susretu.

Uz već standardno visok postotak dodavanja, ovo je još jedna fenomenalna utakmica Joška Gvardiola koji samo potvrđuje kako će biti sve bolji i bolji.

A mi svi svakako moramo biti ponosni.

Joško Gvardiol Joško Gvardiol (Foto: Sofascore)

Grafike omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider