Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traženo ime

Slaven Bilić preuzima klupu aktualnog prvaka? Predsjednik kluba potvrdio pregovore

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bez posla je od ožujka ove godine.

Slaven Bilić (Foto: Guliver Images)

Slaven Bilić traženo je ime na nogometnom tržištu. Bivši hrvatski izbornik ponovno se spominje kao jedan od favorita za klupu, ali ovog puta radi se o klupskom, a ne reprezentativnom nogometu.

Samo četiri dana nakon otkaza u Watfordu Bilićevo se ime zakotrljalo među kandidatima za klupu aktualnog prvaka Turske Trabzonspor, a ta je priča sada dobila potvrdu.

Turci su početkom ožujka raskinuli suradnju s trenerom Avcijem i otad su u potrazi za novim rješenjem. Prvi na popisu želja bio je domaći strateg Sergen Yalcin, ali on se ljubazno zahvalio na ponudi:

Marcelo Brozović Talijani hvale Brozovića, a legenda tvrdi da bi Vatrenog pitala samo jedno divider

"Razgovarali smo sa Sergenom Yalcinom, ali on nam je rekao da trenutačno ne želi trenirati momčad. Preko menadžera smo uspostavili kontakt i s Bilićem, napravili smo napredak", otkrio je medijima predsjednik turskog kluba Ertugrul Dogan pa nastavio:

"Neki su treneri zahtijevali sulude iznose, a nije moguće raditi s nekim tko ne želi preuzeti odgovornost. Znam što žele svi navijači Trabzonspora, svi žele da podignemo trofej prvaka", rekao je u razgovoru za turski Sabah.

Za kraj dodajmo da se Bilić ranije spominjao kao favorit za preuzimanje klupe ukrajinske nogometne reprezentacije, a to je potvrdio i najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider