Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio pohvale

Talijani hvale Brozovića, a legenda tvrdi da bi Vatrenog pitala samo jedno

Marcelo Brozović odigrao je vrlo dobru partiju u pobjedi Intera nad Benficom u Ligi prvaka.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Sjajnom predstavom nogometaši Intera slavili su kod Benfice s 2:0 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, a hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta.

Nakon utakmice pred novinare je izašao Henrikh Mkhitaryan, koji je za Vatrenog imao samo riječi hvale:

"Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica ove sezone. Dominirali smo, bilo nas je po cijelom terenu, pomagali smo jedni drugima. Mislim da smo napravili sjajan posao, ali ništa još nije gotovo.

Još ih moramo ugostiti sljedećeg tjedna i znamo da neće biti lako. Bez Brozovića i Barelle bi bilo teško, oni su mozak ove momčadi, guraju momčad naprijed", kazao je suigrač hrvatskog reprezentativca iz veznog reda.

Erling Haaland VIDEO Haaland novim pogotkom sjeo na tron: Ovo nitko nije uspio prije njega u Engleskoj divider

Također, legendarni talijanski trener Fabio Capello pohvalio je predstavu milanske momčadi u Portugalu i zapitao se jednu stvar:

Inter je bio perfektan, igrali su dobro, bili su organizirani. Otišao bih u svlačionicu i čestitao, a onda bih se naljutio i pitao Brozovića, Lukakua i Gosensa jednu stvar - Zašto uvijek ne igrate ovako? Prosuli smo bodova i bodova. Bili su jedan od favorita za osvajanje lige, nije moguće da su toliko daleko od Napolija", kazao je Capello nakon susreta.

Za kraj dodajmo da su navijači pohvalili Brozovićevu predstavu, a jedan od njih tvrdi da je ovom igrom "začepio usta mnogima koji su svašta pričali".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider