Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Demantirao napise

Slaven Bilić neće biti izbornik BiH: Otkrio zašto ne bi mogao prihvatiti ponudu

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić je bez posla od ožujka ove godine, kada je dobio otkaz u Watfordu.

Slaven Bilić (Foto: Guliver Images)

Nakon debakla protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Euro 2024., BiH je smijenila izbornika Faruka Hadžibegića, a u susjednim medijima se pojavilo ime Slavena Bilića kao jednog od kandidata za užarenu klupu.

Bivši hrvatski izbornik je bez posla od ožujka ove godine, kada je dobio otkaz na klupi engleskog Watforda, a od tada se dovodio u vezu s nekoliko klubova i reprezentacija.

Nedugo nakon otkaza procurila je vijest o interesu turskog Trabzonspora, koji se na kraju odlučio za jednog drugog Hrvata, Nenada Bjelicu. Osim toga, najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano je pisao o interesu Ukrajine za hrvatskog trenera, no do danas ništa nije dogovoreno.

Gareth Southgate i Luka Modrić VIDEO Engleski izbornik na primjeru Luke Modrića ukazao na veliki problem: "To je potpuno bizarno" divider

"Nije me nitko zvao, a i da me zvao, ne bih to mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove. Laska mi što me se spominje, to je lijepo, ali imam druge planove", kazao je Bilić u razgovoru za Dnevni avaz i tako demantirao pisanje određenog dijela BiH medija.

Za kraj dodajmo da se među kandidatima za izborničku funkciju spominje i bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić, Sergej Barbarez, Amar Osim i drugi...

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider