Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napustila pozornicu

Sjajan nogometaš, ali i potpuni luđak: Grealish rekao voditeljici da je "purica koju treba napuniti"

Jack Grealish se uništio od alkohola nakon što je Manchester City osvojio Ligu prvaka.

Jack Grealish (Foto: Screenshot)

Nakon što je Manchester City napokon uspio osvojiti Ligu prvaka, započela je velika proslava svih navijača, simpatizera i pristaša, ali i nogometaša ovog kluba.

U cijeloj toj priči apsolutno najluđi lik zasad je Jack Grealish, engleski reprezentativac koji se ne trijezni danima.

U proteklih 24 sata sve svjetske medije preplavile su dogodovštine s ludim Englezom koji si je, najblaže rečeno, dao oduška.

Tako se sada pojavio i jedan video u kojem Grealish izlazi iz domene simpatičnog old school pijanca i prelazi granicu dobrog ukusa.

Scena se dogodila u Manchesteru gdje su igrači Cityja slavili na posebnoj pozornici. Program je vodila Natalie Sheile Pike, bivša britanska manekenka koja trenutno radi kao voditeljica za Manchester City TV i BBC Radio Manchester.

U jednom trenutku, dok je držao mikrofon i vidio Natalie, rekao joj je: "Ti si purica koju treba napuniti."

Ona je pokušala ublažiti sramotu tako što ga je zamolila da joj preda mikrofon, on je to odbio, ona se pokupila s pozornice, a njemu su organizatori proslave isključili mikrofon kako javnost ne bi mogla čuti što sve govori potpuno razvaljeni Grealish.

Spomenuta situacija počinje na videu na 4:25.

Jack Grealish Grealish se toliko razbio na trodnevnoj pijanki da su suigračima ponudili invalidska kolica za njega divider

Isabel Johansen i Erling Haaland Ludi Grealish i Haaland stigli na Cityjev tulum u pidžami, djevojka sjajnog napadača opet plijenila pažnjom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider