Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svilenkasti dodir

Ludi Grealish i Haaland stigli na Cityjev tulum u pidžami, djevojka sjajnog napadača opet plijenila pažnjom

Jack Grealish konačno se presvukao i na tulum poslije parade došao je u pidžami, slično se obukao i Erling Haaland, ali ponovo je oduševila njegova djevojka.

Isabel Johansen i Erling Haaland (Foto: Afp)

Zvijezde Manchester Cityja tulumare već četiri dana po osvajanju Lige prvaka, ali glavni lik lude proslave, Jack Grealish, konačno se presvukao i na tulum poslije parade u centru grada došao u svilenkastoj Dolce i Gabbana pidžami.

Erling Haaland i Isabel Haugseng Johansen Haalandova djevojka spustila se na teren, na zanimljiv način su proslavili osvajanje naslova prvaka Europe divider

Sličan stil za tulum odabrao je i Erling Haaland, ali Englezi su se raspisali o stilu njegove atraktivne djevojke. Isabel Johansen ponovo je oduševila odabirom svoje večernje toalete za događaj i za nju pišu kako bi mogla postati nova ikona stila na Otoku.

Kevin de Bruyne također je došao obučen u široku, udobnu odjeću sa svojom atraktivnom suprugom Michele Lacroix. Kapetan Ilkay Gundogan došao je u crnoj majici i sivim hlačam, a Kyle Walker odabrao je bijelu majicu s plavim trapericama.

Haaland s djevojkom Isabel Englezi oduševljeni Haalandovom partnericom: Ovako se oblači djevojka čovjeka koji je potpisao ugovor od 227 milijuna eura divider

Riyad Mahrez također je došao u majici i trapericama uz suprugu Taylor Ward, dok se Ederson pojavio s novom frizurom uz suprugu Lais Moraes.

Pogledajte kako su se na tulumu pojavili igrači Cityja OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider