Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sarkastična objava

Kad je Modrić napuštao teren, Saudijci su počeli masovno zviždati: Evo zbog čega

Luku Modrića u utakmici Španjolskog Superkupa zamijenio je Toni Kroos.

Toni Kroos i Luka Modrić (Foto: Afp)

U polufinalu Španjolskog Superkupa između Reala i Atletica, odigranom u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, Luka Modrić je na terenu proveo 67 minuta.

Kapetana hrvatske reprezentacije sredinom drugog poluvremena zamijenio je Toni Kroos i tom prilikom mogle su se čuti salve zvižduka.

Nakon što je službeni spiker objavio da Modrića mijenja Nijemac, Saudijci su s tribina emitirali buru negodovanja. Štoviše, svaki put kad bi Kroos dotaknuo loptu, gledatelji su počeli zviždati.

Razlog za to leži u jednoj vijesti iz ljetnog prijelaznog roka, kada je počeo egzodus nogometaša iz Europe u Saudijsku Arabiju, od kojih su mnogi požalili i sad razmišljaju o povratku na Stari Kontinent.

Kroos žestoko protiv transfera u Saudijsku Arabiju

Naime, kada je Gabri Veiga, sjajni veznjak Celte, odlučio prihvatiti poziv Al-Ahlija, Kroos je to komentirao jednom riječju.

"Sramotno."

Napisao je to Nijemac na Instagram objavi Fabrizija Romana da je Veiga odlučio prihvatiti poziv Al-Ahlija. Nije mogao vjerovati da se tako mlad i talentiran igrač, u dobi od samo 21 godinu, nakon što je već imao usmeni dogovor s Napolijem, odlučuje za odlazak u Saudijsku Arabiju. Veiga je bio na radaru Barcelone, Real Madrida, Manchester Uniteda, PSG-a i Chelseaja, ali u konačnici je izabrao život na Arapskom poluotoku.

Kroos se na tome nije zaustavio, u nekoliko se navrata iščuđavao svojim brojnim kolegama koji su ljetos Europu zamijenili Saudijskom Arabijom.

Iz tog su ga razloga sinoć Saudijci dočekali zvižducima, a Kroos je poslije svega na X-u sarkastično objavio:

"Bilo je sjajno večeras. Čudesna publika."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider