Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poklonio se kapetanu Vatrenih

Realova zvijezda tvrdi: Kad Modrić priča, morate zapisivati što vam govori

Iz Španjolske stižu nove pohvale za hrvatskog kapetana Luku Modrića.

Luka Modrić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Luka Modrić ne prestaje oduševljavati nogometni svijet. Nedavno je zagazio u 39. godinu života, ali to ga ne sprječava da na visokoj razini igra utakmice za Real Madrid i hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

U razmaku od samo tri dana upisao je 150 minuta u omiljenom mu dresu i predvodio Vatrene do važnih bodova u sklopu kvalifikacija za Euro 2024.

To ne bi bilo moguće da nije potpuno posvećen nogometu, o čemu je progovorio i njegov kolega iz svlačionice madridskog Reala, Dani Caravajal.

Carvajal je gostovao u emisiji Universo Valdano, kod proslavljenog nogometaša Jorgea Valdana, i otkrio koja su tri najbolja nogometaša s kojima je dijelio svlačionicu:

Ognjen Čančarević Srbin oduševio gestama nakon utakmice: Prišao Daliću, ali nešto je poručio i Perišiću divider

"Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Luka Modrić. Kad oni pričaju, vi morate aktivirati svih pet čula i zapisivati što vam govore. Oni dolaze na trening u rano jutro, u 6 sati, i započinju raditi. To je brutalno", kazao je Carvajal pa se posebno osvrnuo na kapetana Vatrenih:

"Luka je uspio malu državu odvesti do finala Svjetskog prvenstva. Nevjerojatno što je napravio i kako je sve pridobio", zaključio je španjolski nogometaš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider