Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Odigrao sjajnu utakmicu

Srbin oduševio gestama nakon utakmice: Prišao Daliću, ali nešto je poručio i Perišiću

Ognjen Čančarević je oduševio obranama na utakmici Armenije i Hrvatske u sklopu kvalifikacija za Euro.

Ognjen Čančarević (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Hrvatska je minimalno slavila kod Armenije (0:1) u Erevanu i preuzela prvo mjesto skupine D u kvalifikacijama za Euro 2024.

Vatreni su dominirali, redali priliku za prilikom, no pao je samo jedan pogodak zbog raspoloženog Ognjena Čančarevića na armenskim vratima. 

Čančarević, koji je rodom iz Užica iz Srbije, sve je oduševio sjajnim obranama na utakmici, ali i gestama nakon utakmice. Prišao je izborniku Zlatku Daliću ispred svlačionice i rekao:

"Pratim vas, samo tako dalje, vaš sam navijač", otkrio je reporter Nove TV Saša Lugonjić koji je pratio utakmicu Armenije i Hrvatske s lica mjesta iz Erevana.

Armenski vratar proslijedio poruku Perišiću

No vratar nije stao na tome, prenio je i poruku za Ivana Perišića od srpskog novinara Nemanje Nešića, koji je veliki navijač Hajduka, iz jednog podcasta.

On je zamolio armenskog vratara da Perišiću poruči "Vrime je", a to se odnosi na njegov povratak u redove splitskog Hajduka:

Joško Gvardiol i Vatreni VIDEO Gvardiol odabrao 11-oricu Hrvata koji su igrali u Engleskoj: "Sigurno bi osvojili ligu" divider

"Prišao sam mu nakon utakmice i rekao da su mi prenijeli da ti nešto kažem", kazao je Čančarević u razgovoru za Germanijak pa otkrio što mu je Perišić odgovorio:

"Znam, vidio sam", odgovorio je Vatreni kroz smijeh armenskom vrataru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider