Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mijenja se klima

Real nakon utakmice protiv Bayerna donio odluku o Modriću? Sve je izgledniji ovaj scenarij

Hrvatski kapetan Luka Modrić ima ugovor s Real Madridom do kraja ove sezone.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić dobio je priliku s klupe u prvom susretu polufinala Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida (2:2) na Allianz Areni. U igru je ušao umjesto Tonija Kroosa, navukao kapetansku traku preko ruke i još jednom pokazao da se na njega itekako može računati.

Nije mu dugo trebalo da napravi nered u bavarskoj obrani, sjajnom loptom u prostor pronašao je Viniciusa koji se našao pred Manuelom Neurom, ali iskusni vratar skinuo je njegov udarac. Za samo 15 minuta na terenu hrvatski je kapetan očitao lekciju, a to potvrđuju i sjajne brojke.

Odlične Modrićeve igre nisu prošle ispod radara, prije samo nekoliko mjeseci njegov je odlazak iz Madrida bio gotovo pa izvjestan, no situacija se malo-pomalo mijenja u njegovu korist.

Cadena SER tvrdi da Florentino Perez ne bi imao ništa protiv toga da Luka ostane još godinu dana na Santiago Bernabeuu, a slično razmišlja i svlačionica Kraljevskog kluba.

Real ozbiljno razmišlja o novom ugovoru za Modrića, a konačnu odluku mogli bismo saznati uskoro, kraj sezone je sve bliže...

Finale Lige prvaka bit će...?

Ukupno glasova:

Luka Modrić VIDEO Španjolci: Modrić se divio mladoj zvijezdi Bayerna, razmijenili su dresove u tunelu divider

Edin Terzić VIDEO Borussia tražila penal nakon ovog duela: Igrači prosvjedovali, Terzić poludio na suce divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider