Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jesu li oštećeni?

VIDEO Borussia tražila penal nakon ovog duela: Igrači prosvjedovali, Terzić poludio na suce

Borussia Dortmund je tražila kazneni udarac nakon jednog duela u kaznenom prostoru PSG-a.

Edin Terzić (Foto: Afp)

Borussia Dortmund je svladala PSG (1:0) u prvom susretu polufinala Lige prvaka, a pravo je čudo kako je pao samo jedan pogodak. Obje su momčadi nanizale nekoliko velikih šansi, ali mreže se više nisu tresle.

Ipak dosta prašine je podignula jedna situacija u kaznenom prostoru Parižana. Nakon udarca Marcela Sabitzera koji se našao u sjajnoj prilici, lopta se odbila do Iaana Matsena.

Pokušao je prvi doći do lopte, ali Marquinhos je bio brži. U tom duelu branič PSG-a je izbio loptu i otklonio opasnost, no Nijemci smatraju kako je pritom "izbio" i Matsena.

Domaćini su tražili kazneni udarac, igrači Borussije su žestoko prosvjedovali, a domaći trener Edin Terzić je skakao u svom prostoru sa raširenim rukama, nije mogao vjerovati da sudac nije pokazao na bijelu točku.

Spornu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Finale Lige prvaka bit će...?

Ukupno glasova:

Niclas Fullkrug zabio gol PSG-u VIDEO Pogledajte kako je Borussia izigrala PSG u dva poteza: Tribine su eksplodirale nakon gola divider

Borussia Dortmund - PSG VIDEO Zbog ove poruke Dortmundom se prolomio glasan aplauz: Iza svega stoji tužna priča divider

Navijači Borussije Dortmund VIDEO Spektakularne scene uoči polufinala Lige prvaka: Navijači preplavili ulice, koloni nema kraja divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider