Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pobijedila i sevilla

Bale se vratio sjajnim pogotkom, Kovačić "nokautiran"

Real Madrid upisao je očekivana tri boda protiv gostiju iz Katalonije...

Nogometaši Real Madrida ostvarili su očekivanu pobjedu protiv Espanyola u sklopu 23. kola španjolske Primere. Kraljevi su s 2:0 pobijedili goste iz Katalonije, a strijelci su bili Alvaro Morata i povratnik u momčad nakon ozljede - Gareth Bale.

Malo više od pola sata trebalo je Realu da zabije prvi pogodak. Isco je sjajno nabacio loptu s desne strane u kazneni prostor, a glavom ju je u mrežu proslijedio Morata. Na drugi gol čekalo se sve do 83. minute kada je Isco još jednom sjajno proigrao suigrača i gurnuo ga u priliku za gol, a Velšanin takve prilike ne propušta. Bio je to prvi nastup Balea nakon 22. studenog kada je zaradio ozljedu.

Mateo Kovačić igrao je sat vremena, zaradio je žuti karton, ali i ranu ispod oka nakon što ga je u prvih 30 minuta suparnik udario u glavu. Luka Modrić nije konkurirao za sastav, jer ga je trener Zinedine Zidane odlučio odmoriti nakon odrađenog susreta u Ligi prvaka protiv Napolija.

U prvoj utakmici dana Atletico Madrid je kao gost s 4:1 slavio kod Sporting Gijona, a susret je obilježio Kevin Gameiro, strijelac hat-tricka u razmaku od svega pet minuta.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Sevilla je pred svojim navijačima s 2:0 slavila protiv vrlo dobrog Eibara. Golove su, po jedan u svakom poluvremenu, postigli Sarabia i Vitolo.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider