Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pričali mu o atmosferi

Predstavljeno pojačanje iz Barce: ''Jedva čekam istrčati na Poljud''

Novi branič Hajduka Borja Lopez predstavljen je javnosti na Pohorju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dolazak nogometaša Barcelone u Hajduk privukao je pažnju navijača splitskog kluba. Iako se radi o igraču koji je ove sezone odigrao tek jednu utakmicu za prvu momčad Blaugrane u Kupu kralja te s B momčadi izborio povratak u Segundu, ipak je ta vijest ugodno iznenadila mnoge.

U Hajdukovoj bazi tijekom ljetnih priprema na Pohorju, u hotelu Habakuk, Borja Lopez je predstavljen medijima.Borja se još prošli tjedan priključio momčadi Joana Carrilla na pripremama, a u bijelom dresu nosit će svoj sretan broj - tri.

Novo pojačanje Hajduka je premijeru imao prije dva dana kada je nastupio u prijateljskom ogledu protiv Zorye Lugansk, a igrač Hajduka bi po ugovoru trebao biti u sljedeće tri sezone.

''Drago mi je da sam potpisao za Hajduk, veliki klub sa strastvenim navijačima. Jedva čekam istrčati pred puni Poljud i doživjeti atmosferu o kojoj su mi zadnjih nekoliko dana pričali suigrači i stručni stožer'', rekao je Asturijac rođen u Gijonu.

''Ovo je jedan novi izazov u mojoj nogometnoj karijeri. Prvi dojmovi su odlični, osjećam se vrlo dobro, momčad mi puno pomaže u prilagodbi. Najvažnija stvar je prihvatiti i naučiti trenerovu filozofiju igre kako bi spreman dočekao prvi europski dvoboj'', poručio je 23-godišnjak kojeg je prije nekoliko godina Monaco doveo iz Sportinga.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider