Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kažu da je kao Luka

Predsjednik Real Madrida jutros je dobio radosnu vijest: "Potpisali smo novog Modrića"

U odajama Real Madrid puno se pozornosti posvećuje praćenju nove akvizicije Kraljevskog kluba, mlađahnog Brazilca Endricka…

Florentino Perez s trofejima Lige prvaka koje je osvojio Real Madrid (Foto: Afp)

Real Madrid užurbano priprema teren za dolazak brazilskog wunderkinda Endricka. Mlađahni brazilski napadač već je potpisao za Real, no pridružit će se Kraljevskom klubu tek naljeto.

Cristiano Ronaldo Saudijci brutalno isprovocirali Ronalda zbog Messija: On reagirao, a onda i protivničkim dresom pobrisao genitalije divider

Matični Palmeiras ne može napustiti dok ne postane punoljetan, a u srpnju će napuniti 18 godina. Spekulira se da bi odšteta sa svim bonusima mogla doseći 60 milijuna eura. Na Transfermarktu stoji osnovna cifra od 42,5 milijuna eura.

Endrick - nova Realova supezvijezda

Kako god, Endrick je Realovo ulaganje u blisku budućnost po uzoru na Viniciusa i Rodryga, koji su također došli u Madrid kao tinejdžeri iz Brazila. Štoviše, od Endricka se očekuje da postane nova Realova superzvijezda a la Cristiano Ronaldo.

Madriđani su već upregli medijski stroj i maksimalno promoviraju igrača kojeg mnogi smatraju najvećom nadom Brazila. Nedavno je posjetio Santiago Bernabeu i spustio se u svlačionici kako bi se upoznao s igračima Reala.

Hrvatski navijači slave u centru Beča Hrvatska slavi, Austrija lije suze i ljutito grmi: "Odlazi nam jedan od najvećih svjetskih talenata" divider

Srdačno se pozdravio i s Lukom Modrićem, a upravo je ime hrvatskog kapetana spomenuto predsjedniku Reala Florentinu Perezu nakon jučerašnje utakmice i 2:1 pobjede olimpijske selekcije Brazila protiv Venezuele, gdje se održava južnoamerički kvalifikacijski turnir za plasman na predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Okršaj Brazila i Argnentine

Brazil u zadnjem kolu ne smije izgubiti od Argentine da bi prošao dalje. Okršaj vječnih rivala bit će u nedjelju u Caracasu.

Endrick je već upisao i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Brazila u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026., no Brazilcima je jako važno da nastupi i na Olimpijskim igrama.

Predolimpijski turnir jako se prati i u Realovim odajama. Njegove nastupe pozorno prati i predsjednik Florentino Perez, koji je zadužio stručnjake Reala da gledaju sve njegove utakmice.

"Ne samo da zabija golove, on i asistira kao da je Modrić...", rano jutros Perez je dobio izvještaj, a saznaje Defensa Central.

Endrick asistirao kao Modrić

Endrick je asistirao Guilhermeu Birou za pobjednički gol u 85. minuti lucidnim pasom iza leđa obrane.

"On je poseban nogometaš, koji je puno više od centarfora. Iako ima izvrsnu završnicu i nevjerojatan overflow, Endrick također zna razigrati suigrače. Ima viziju igre koja mu pomaže da asistira suigračima kao da je desetka", piše Defensa Central i zaključuje:

"Predsjednik Real bio je jedan od ključnih ljudi u potpisivanju Endricka. Brazilski napadač kreira mnogo uzbuđenja i potpuno ga je uvjerio da je prava investicija. Ne samo Pereza, nego sve čelnike Kraljevskog kluba."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider