Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
"Moj real bez njega..."

Mijatovićev veliki kompliment Luki Modriću: "Svi ćemo plakati"

Predrag Mijatović i Jose Mourinho zajedno su gledali utakmicu Hrvatske i Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović gledao je u društvu Josea Mourinha utakmicu Hrvatske i Ukrajine prošloga petka, te nije propustio priliku nahvaliti najboljeg našeg igrača - Luku Modrića. Veznjak Reala odigrao je još jednu dobru utakmicu u dresu reprezentacije, koja je s minimalnih 1:0 slavila protiv Ukrajinaca i stigla korak bliže Svjetskom prvenstvu u Rusiji iduće godine.

"Svi ćemo plakati onog dana kada Luka Modrić odluči otići u mirovinu. Kada je još igrao u Dinamu shvatio sam da je veliki igrač, te sam ga bio preporučio Mourinho. Sretan sam što je tako važan igrač Kraljeva, a moj bivši klub bez njega nije isti", rekao je Mijatović srpskim medijima.

Mijatović je bio sportski direktor Reala od 2006. do 2009. godine, a kao igrač je nastupao za Kraljevski klub od 1996. do 1999.

Modrić je u Realu od 2012. godine, te se od igrača koji je proglašen najgorom ljetnom kupovinom promaknuo u neizostavnog člana momčadi, te jednog od najboljih veznjaka svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider