Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKA AKCIJA

Pojavio se niotkud i postao heroj nacije: Dado Pršo i ''onaj gol'' dobili jedinstvenu posvetu!

''Ružni'' božićni džemperi s kultnim trenucima hrvatskog nogometa - jedinstvena humanitarna razmjena i aukcija.

Dado Pršo (Foto: Cropix Arhiva)

Portal gol.hr i podcast Utakmicu po utakmicu pripremili su jednu lijepu akciju uoči predstojećih blagdana. U projektu humanitarne razmjene i aukcije dresova, kakva dosad nije viđena na ovim prostorima, naši čitatelji mogu postati vlasnici božićnih džempera izrađenih po uzoru na retro dresove, kao i vlasnici potpisanih dresova svih prvoligaških klubova u Hrvatskoj.

Nakon što smo predstavili božićni džemper legendarnog kapetana Vatrenih, Zvonimira Bobana, na redu je i još jedan jednako atraktivan, onaj Dade Prše.

Pred blagdane 2003. godine Dado Pršo i hrvatski reprezentativci stavili su nam pod bor najljepši mogući poklon, plasman na Europsko prvenstvo u Portugalu. Upravo je Hrabro srce iz zadarskog zaleđa pogotkom u Ljubljani donijelo pobjedu Vatrenima u dodatnim kvalifikacijama nakon što je u prvoj utakmici sa Slovenijom bilo 1:1 na Maksimiru.

Tomo Šokota je uputio dodavanje prema Prši koji se nekako dokopao lopte pored nekoliko slovenskih braniča te zabio za veliko slavlje Hrvatske. Podsjetimo, naša reprezentacija igrala je u tim trenucima s igračem manje čime je cijeli ovaj podvig bio veći.

Ovaj nas džemper vodi u jesen prije 20 godina i izgleda kao nešto u čemu bi se ljubitelji nogometa htjeli pojaviti u jednom od blagdanskih druženja koja nas uskoro čekaju. Znamo da mi bi, ali pričekajte ovih dana i ostale džempere te procijenite koji vam budi najviše emocija.

Sredstva prikupljena tijekom aukcije namijenjena su humanitarnoj akciji Udruge osoba s intelektualnim poteškoćama Šibensko-kninske županije ''Kamenčići''.

Želite osvojiti ovaj džemper? Sudjelujte u HUMANITARNOJ RAZMJENI, pošaljite nam fotografije dresa koji želite zamijeniti za džemper. Fotografije možete poslati na Facebook i Instagrama profil portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu. Razmjena završava u nedjelju 26. studenog u ponoć, a pobjednike ćemo proglasiti u UPU podcastu 27. studenog 2023.

Džemper Dado Pršo Džemper Dado Pršo (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider